Blogger Layouts

03 Mei 2011

Selamat Menduduki Peperiksaan Dengan Jayanya.

wowW...dah lame rasenye tak update blog ni..rase mcm bertahun da..hahaha almaklum la bz ng study..dengan assgment lagi exam lagi sampai xsempat nk bukak blog ni..


pasni xtau la pulak bila la agaknye dapat update blog aku ni..skrg dah start musim final exam..semua geng2 duk hentak kepala kt dinding nk bg ilmu masuk kt kepala punya pasal..hahaha yang aku duk tido bgn tgh hari..adesshh..bila nk bukak buku pun xtau lah..

Tgk kwn2 aku sume study hardcore punya giler walaupun ambik 4 @ 5 paper je..yang aku ni ambik 7 paper xsedar diri lagi..adooiI!!! ape la nak jadi...tahap kemalasan sampai ke tahap dewa..

Kalau korang nk tau paper aku start 10hb 5 ni..dimulakan dengan paper Research Methodolgi, diikuti dengan paper Teori dan Falsafah Takaful pd 11hb, 12hb pulak paper Marketing in OIC Countries, 14hb paper Strategic Management, 21hb paper Seminar Muamalat, 25hb paper Keusahawanan and the lastly paper Production and Operation Management..Huihh...keje giler ni..pastu xstudy lak kn..bila la nak dapat mood study..

lepas hbs je final exam aku kena praktikum lak 4 bulan..hohoho..mcm mana la nti ek..lepas 4 bulan tamat la pengajian aku kt cini n kene lak tunggu convo bulan 10 thn depan..aoyoyo lama tu setahun gak la..

lepas hbs prktikum, bertebaran la kami semua ke serata malaysia ataupun dunia untuk mencari kehidupan masing2..n blog ni aku xtau lak bila dapat bukak lagi..hahaha

Owh..walaupape pun..aku nak ucapkan semoga berjaya buat aku, kawan2 aku, adik junior, dan sape2 yg terlibatlah dalam menduduki peperiksaan akhir tak lame lagi..buat kawan2 aku yang praktikum nanti do ur best k..n kepada kawan2 aku yang belum hbs jaga U baik2..hehehehe

ni ade pantun sikit..
.
Budak kecik maen konda kondi,
jatuh tersembam patah gigi.
Jangan malas n lazy study.
Final exam tak lame je lagi.

Makan nasik tepi kuala,
dah kenyang malas nak balik,
Semoga bejaya untuk semua,
InsyaAllah result confirm terbaik.

huhuhu samapi sini je la..xpandai nk berpantun..hahahha

Bye..jumpa lagi..

.

4 ulasan:

  1. jangan malas2! nak kepci! =)

    BalasPadam
  2. good luck ketua kelas POM group D..haha

    BalasPadam
  3. tq semua..huhu same2 la kita berjaye yek...=)

    BalasPadam